Termes de enviament

El cost de l'enviament està inclòs en el preu anunciat sols per a enviaments a la peninsula. Per a altres destinacions consulten preus en info@naranjasdecullera.com. L'enviament contrareemborsament te un cost adiccional de 1,5 €.

Les taronges les collirem de l'arbre al matí següent al dia de realització de la seua comanda (excepte les comandes fetes en dijous, divendres i dissabte per als quals es collirà dilluns següent) i s'expediran immediatament, sent el transport un servei de lliurament en 24 hores. Es computarà com a dia de realització de la comanda el dia natural, és a dir des de les 00:00 h fins a les 23:59 h.

Si les condicions meteorològiques no ens permeten collir-les el dia previst (han d'estar seques perquè es conserven bé), les collirem i enviarem el primer dia laborable en què la meteorologia siga favorable.

Durant la tramitació de la seua comanda vostè pot indicar una segona adreça de lliurament prop de sa casa (per exemple la casa d'un veí), i opcionalment, el dia de recepció desitjat (excloent dissabte, diumenge i dilluns). En cas de no poder-se fer efectiva l'entrega en la primera adreça, el transportista ho intentarà en la segona. El transportista podrà posar-se en contacte amb vosté en cas de necessitat, per la qual cosa li demanarem un número de telèfon de contacte en el moment de fer la comanda.

Si rep la caixa en males condicions faça-ho constar en l'albarà del transportista, firme i recullga el lliurament. En cas de trobar les taronges en mal estat per causa del transport, realize alguna foto, conserve l'embalatge, i escriga'ns un correu a info@naranjasdecullera.com indicant en l'assumpte “Reclamació transport”. En el correu descriga breument els defectes trobats, adjunte les fotos i indique si desitja que li enviem una nova comanda o bé que li retornem els seus diners.

En cas que les taronges arriben en mal estat per algun altre motiu, o no siguen del seu grat, escriga'ns un correu a info@naranjasdecullera.com tot indicant-nos les causes de la seua reclamació i li oferirem una solució.

Festivos en Cullera 2017

(No se realizarán envíos en días festivos)