Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
Condicions d'enviament
Condicions d'enviament

El cost de l'enviament està inclòs en el preu anunciat..

Les taronges es recullen i s'envien durant el mateix dia que vosté va seleccionar com a "dia d'enviament" al realitzar la comanda.

Si les condicions meteorològiques no ens permeten recol·lectar-les el dia previst (han d'estar seques per a una bona conservació), les recollirem i enviarem el primer dia laborable en el qual la meteorologia siga favorable.

Els terminis de lliurament previstos que s'indiquen en realitzar una comanda són aproximats i es compleixen en un 85% dels casos, no obstant això existeix un percentatge molt xicotet d'incidències alienes a la gestió de la nostra empresa, com les provocades per inclemències meteorològiques o altres, per les quals el lliurament pot demorar-se. Taronges de Cullera no es pot fer responsable d'aquestes demores, encara que en tot cas vetlarem per l'interés dels nostres clients.

En el cas de no poder-se fer efectiu el lliurament en l'adreça aportada, el transportista pot posar-se en contacte amb el client per a pactar un nou lliurament, per la qual cosa li demanem un número de telèfon de contacte en el moment de fer la comanda.

Tinga en consideració que, encara que rarament sorgeixen problemes en este aspecte, les empreses de transport no asseguren el lliurament fins a la porta del destinatari, sinó únicament fins al portal. En casos excepcionals en els quals la companyia de transport no accedisca a pujar fins a la porta del destinatari, considerarem complit el nostre contracte. En tal situació, el client haurà de col·laborar per a recollir el paquet des del portal. Apreciem la seua comprensió i cooperació en estos casos eventuals.

Si rep la caixa en males condicions per causa del transport, faça-ho constar en l'albarà del transportista, signe i reculla el lliurament, realitze alguna foto i escriga'ns un correu a info@naranjasdecullera.com indicant en l'assumpte “Reclamació transport”. En el correu descriga breument els defectes trobats, adjunte les fotos i indique si desitja que li enviem una nova comanda o bé que li retornem els seus diners.

Si per qualsevol altra causa, les taronges no són del seu grat, pose's en contacte amb nosaltres i li oferirem una solució.

Calendari d'enviaments per a Espanya
Calendari d'enviaments per a Espanya

Per defecte, la seua comanda s'enviarà en la data indicada com a "Pròxim dia d'enviament previst". No obstant això, vosté pot canviar l'enviament a una altra data durant el procés de compra d'acord amb les seues preferències personals. Recorde que la majoria de les caixes (aproximadament el 85%) s'entreguen segons el termini previst, però el 15% restant pot patir xicotets retards depenent, entre altres coses, d'on visca vosté. En qualsevol cas, la data de lliurament previst és indicativa i en cap cas està garantida contractualment.

En verd s'assenyalen els dies d'enviament previstos, i sobre fons verd el pròxim dia d'enviament previst. Si passa el ratolí per damunt d'una data d'enviament en el calendari o la toca amb el dit, es mostra la data de lliurament corresponent. En roig figuren els dies festius a Cullera.

Incidències especials
Incidències especials

Les dates reals poden ser diferents de les ací indicades a causa de circumstàncies especials. Per tant, tinga en compte el següent en el moment de realitzar la comanda:

Les dates d'enviament poden patir modificacions:

  • Climatologia: Si el mal temps impedeix la collita, li enviarem les taronges quan siga possible.
  • La maduració dels fruits: Si en un moment determinat no tenim suficient fruita madura en els arbres, haurem d'esperar uns dies al fet que aquesta madure i estiga en condicions aptes per a ser collida.
  • Logística: replanificació o imprevistos en el nostre treball diari.
  • Enviament anticipat: Les comandes realitzades durant el matí d'una data d'enviament poden enviar-se el mateix dia, cosa que significa que s'entregaran abans del que es preveu.

Les dates de lliurament poden patir modificacions:

  • Dies festius: Per descomptat, la seua comanda no podrà entregar-se si hi ha un dia festiu a la seua ciutat. A més, en alguns països hi ha zones en les quals el lliurament és possible en dissabte i en unes altres no.
  • Incidències especials durant el transport: pèrdua de paquets, adreça errònia, absència del destinatari, etc.