Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
Els nostres productes
Els nostres productes

En Taronges de Cullera comercialitzem únicament taronges i mandarines triades amb criteris de qualitat i punt de maduració òptim.

Valorem per damunt d'altres característiques el sabor i la quantitat de suc. No calibrem les taronges ni les mandarines, ni diferenciem entre taronges de suc o de taula. Segons es recol·lecten de l'arbre li les enviem. Únicament es rebutgen les taronges danyades o molt xicotetes. Totes les taronges, grans i xicotetes, tenen la mateixa qualitat i les podrà utilitzar segons més li convinga a cada moment.

No rebutgem els fruits amb defectes estètics sempre que creguem que no afecten el seu sabor o durabilitat. Aquest és un més dels aspectes que es tenen en consideració durant el procés de selecció (més informació sobre “Les taronges lletges”). Això no contradiu el fet que, en la majoria de les ocasions, en obrir una caixa trobe totes o la majoria de les taronges "boniques".

Com és natural, a l'inici de la recol·lecció de cada hort, els fruits posseeixen major acidesa i a mesura que van passant els dies aquesta es va atenuant. Una cosa semblant, però a l'inrevés, ocorre amb la quantitat de sucre. Hi ha varietats de cítrics, com la taronja Navelina, el període de recol·lecció de la qual pot durar fins a tres mesos. Depenent de diversos factors com el «peu» de l'arbre o la ubicació geogràfica (altitud o distància a la mar, per exemple), ens podem trobar amb taronges verdes i madures en un mateix moment en diferents horts. En aquest sentit, el nostre poble, Cullera, té unes peculiaritats excepcionals, ja que té mar, riu i muntanya, ecosistemes que comporten diferents tipus de sol i microclimes que confereixen a diferents horts diferents estadis de maduració. Ací està una part molt important del nostre treball: seleccionar a cada moment l'hort apropiat, és a dir, aquell les taronges del qual tinguen el punt de maduració desitjat.

D'altra banda, els períodes de maduració i consum òptim, són propis de cada varietat i poden variar sensiblement en anys diferents, depenent principalment de la meteorologia. Respecte a la duració de les taronges després de la recol·lecció, les nostres varietats presenten totes elles períodes prolongats de bona o molt bona conservació, encara que cal tindre en compte que, com ocorre amb totes les fruites, si estan més madures es pot reduir lleugerament el període de conservació (encara que en les taronges aquest efecte és menys acusat que en altres fruites).

En Taronges de Cullera comencem a servir una varietat quan presenta una combinació d'acidesa, sabor i quantitat de suc satisfactòria. Òbviament, aquesta apreciació es correspon amb el nostre criteri. En aquest sentit, els nostres clients poden adaptar la seua demanda en funció dels seus gustos. La decisió sobre quan finalitzar la temporada d'una varietat la prenem quan detectem que el sabor o la quantitat de suc d'una part significativa de les taronges ja no aconsegueixen les nostres expectatives de qualitat.

Totes les consideracions anteriors valen tant per a les taronges convencionals com per a les ecològiques.

Calendari de recol·lecta
Calendari de recol·lecta

A continuació es mostra el calendari de recol·lecció de la temporada actual. Tinga en compte que les dates són aproximades ja que la data de començament de la recol·lecció de cada varietat depén del grau de maduració aconseguit, podent variar sensiblement d'un any a un altre.

Calendari varietats
Les nostres varietats
Taronja Navelina

Taronja Navelina

La Navelina és una taronja primerenca de la família Navel, de grandària gran i melic a vegades molt aparent. La seua pell és lleugerament rugosa i el seu color pot variar des de taronja groguenc a taronja fort. Té una polpa molt sucosa, sense llavors, d'excel·lent sabor i molt dolça, sent apropiada tant per a suc com per a taronja de taula.

Es conserva en bones condicions entre 20 i 30 dies després de la recol·lecció si es guarda en un lloc fresc, sec i allunyat de la llum directa del sol.

Taronja Lanelate

Taronja Lanelate

També coneguda com Navel-Lane. Taronja tardana de la família Navel, de grandària mitjana i forma arredonida, pell llisa de poca grossària i color taronja groguenc. El seu melic és més discret que el d'altres varietats Navel. Amb un sabor excel·lent i molt dolça, produeix gran quantitat de suc i no presenta llavors, sent apropiada tant per a suc com per a taronja de taula.

Té una llarga duració post recol·lecció de fins a 30 dies, o fins i tot més, si es guarda en un lloc fresc, sec i allunyat de la llum directa del sol.

Taronja València-Late

Taronja València-Late

És la varietat de taronja més tardana que es produeix a València i possiblement la més estesa a nivell mundial. Pertany a la família de les taronges Blanques. De grandària mitjana o xicoteta, forma aplatada, pell llisa de poca grossària i color taronja pàl·lid. A diferència de la família Navel, no té melic. És una taronja molt sucosa i dolça, amb un grau més d'acidesa que la Lanelate i un sabor molt bo. Pot presentar alguna llavor. Produeix gran quantitat de suc, encara que també es pot prendre com a taronja de taula. La polpa d'aquestes taronges és forta i compacta.

Té una llarga duració post recol·lecció de fins a 30 dies, o fins i tot més, si es guarda en un lloc fresc, sec i allunyat de la llum directa del sol.

Clemenrubí i Oronules

Clemenrubí i Oronules

Clemenrubí i Oronules són les més primerenques de la família de les Clementines. Tenen una grandària mitjana i color taronja intens, encara que solen conservar zones verdoses en la corfa estant ja madures. La seua polpa és fina i d'excel·lent sabor, per la qual cosa són considerades com unes mandarines de molt bona qualitat. El seu suc és també excel·lent. La seua pell és blana i lleugerament gruixuda pel que es pela fàcilment i es pot separar també fàcilment en sucosos gallons, sent ideal per als xiquets. La Clemenrubí és una variant de la Oronules que madura entre 2 i 3 setmanes abans. Com la majoria de mandarines, poden presentar unes poques llavors a causa de la pol·linització creuada.

Es conserven bé fins a 20 dies després de la recol·lecció en lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar.

Esbal (Clementina Fina)

Esbal (Clementina Fina)

La clàssica Clementina, de grandària mitjana i color taronja intens. Encara que en els últims anys s'ha vist reemplaçada per noves varietats de la família Clementina, continua sent una de les millors en molts aspectes. Té una polpa molt fina amb un excel·lent sabor, molt sucosa i molt dolça. El seu suc és també excel·lent. La seua pell és blana pel que es pela fàcilment, sent ideal per als xiquets. Esbal és una variant amb idèntiques característiques i sabor, la maduració del qual s'avança unes tres setmanes. Com la majoria de mandarines, pot presentar unes poques llavors a causa de la pol·linització creuada.

Es conserven bé fins a 20 dies després de la recol·lecció en lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar.

Clementina Clemenules

Clementina Clemenules

Clementina de grandària mitjana-gran i forma lleugerament aplatada. Té una polpa fina amb un excel·lent sabor, sucosa i dolça. La seua pell és blana pel que es pela fàcilment, sent ideal per als xiquets. De color taronja intens, pot presentar tints verdosos encara estant ja plenament madura. Com la majoria de mandarines, pot presentar unes poques llavors a causa de la pol·linització creuada.

Es conserven bé fins a 20 dies després de la recol·lecció en lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar.

Mandarina Clemenvilla

Mandarina Clemenvilla

També coneguda com a mandarina Nova. La seua grandària mitjana és major que el de la majoria de les mandarines i a igual volum també pesa més. Té la pell llisa i brillant, de grossària fina i el seu color és taronja intens tirant a vermellós. Molts la consideren la "delicatessen" de les mandarines pel seu sabor extraordinari, fina estopa i gran quantitat de suc, malgrat que no es pela tan fàcilment com altres mandarines. Com la majoria de mandarines, pot presentar unes poques llavors a causa de la pol·linització creuada. Fantàstica mandarina de taula encara que per tindre molt de suc es pot usar també a aquest efecte.

Una vegada recol·lectada es conserva millor i durant més temps que altres mandarines, fins a 20 o 30 dies en lloc fresc, sec i allunyat de la llum directa del sol.

Clementina Hernandina

Clementina Hernandina

És una mandarina tardana de la família de les Clementines. Té una grandària mitjana i color taronja intens, encara que una característica típica d'aquesta varietat és que, en el seu estat de plena maduresa, pot conservar una zona verdosa en la part basal, variable en extensió i intensitat. Té una polpa fina amb un excel·lent sabor, molt sucosa i molt dolça. Es pela fàcilment, i com ocorre amb la majoria de mandarines, pot presentar unes poques llavors a causa de la pol·linització creuada.

Es conserven bé fins a 20 dies després de la recol·lecció en lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar.

Mandarina Fortune

Mandarina Fortune

És una mandarina de maduració tardana. La seua grandària pot anar des de mitjà a gran, i presenta un color taronja intens. La polpa és fina, amb un elevat contingut en suc, i de sabor dolç i lleugerament àcid. L'escorça, encara que molt adherida a la polpa, es pela amb facilitat. Com la majoria de mandarines, pot presentar unes poques llavors a causa de la pol·linització creuada.

Es conserven bé fins a 20 dies després de la recol·lecció en lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar.

Eureka i Vèrnia

Eureka i Vèrnia

Servim llimes de les varietats Eureka i Vèrnia. Aquestes varietats presenten poques diferències entre elles, arribant a vegades a assemblar-se més les llimes de diferent varietat que els d'una mateixa varietat. Són de grandària mitjana o xicoteta. La seua forma és esfèrica o ovalada amb un mugró curt, i d'escorça llisa i prima. La polpa és sucosa amb alt contingut en suc.

Tenen una llarga duració post recol·lecció, d'uns 30 dies, o fins i tot més, si es guarden en un lloc fresc, sec i allunyat de la llum directa del sol.

Més informació
Més informació

Aplicació dels productes fitosanitaris

Oferim dues classes de cítrics depenent del tipus de cultiu amb el qual s'hagen produït:

• Taronges de cultiu convencional: Compleixen amb la normativa EUREP en relació al tipus de productes que se'ls aplica en l'arbre. Aquesta normativa estableix mesures per a

  1. la protecció del medi ambient i tractament adequat dels aliments,
  2. evitar en gran manera els fertilitzants artificials i altres substàncies químiques o nocives, i
  3. la reducció de l'ús de plaguicides i, si és possible, la seua eliminació total.

• Taronges ecològiques, amb certificació oficial europea i espanyola respectivament.

En cap d'ells es realitza cap tractament després de la collita.
Per a més informació sobre aquest tema pot veure la nostra entrada al blog tractament de cítrics

Formats de presentació

Podrà comprar en caixes de cartó reciclable de diferents formats:

  • Caixa de taronges: De 10, 15 i 20 kg.
  • Caixa de mandarines: De 10, 15 i 20 kg.
  • Caixa mixta: Trie la combinació que desitge de taronges i mandarines de 10, 15 i 20 kg.
  • Caixa de regal: Envie un regal molt saborós a qui desitge. Inclourem una targeta amb el text que ens indique. El regal ideal també per als empleats de la seua empresa.

El nostre projecte d'agricultura ecològica

L'any 2016 iniciem un projecte per a transformar una part dels nostres cultius en ecològics. Li convidem que conega els detalls d'aquesta iniciativa visitant l'enllaç El nostre projecte d'agricultura ecològica .