Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
TARONGES LLETGES

TARONGES LLETGES

Ruth Palomero 16651 31 de gener de 2018

Es calcula que cada any es despilfarren uns 1.300 milions de tones d'aliments a tot el món (segons la FAO). Sovint, aquest desaprofitament es deu a motius estètics irracionals.

Com a resultat de la creixent consciència sobre aquest problema, han sorgit diversos moviments com "Ugly Food" a la UE, el projecte "Espigoladors" a Catalunya o el projecte "Fruta Feia" a Portugal. Tots ells busquen donar sortida comercial a aquesta fruita que, tot i no complir amb els estàndards estètics convencionals, és igual de nutritiva i saborosa.

Parlant de taronges, algunes d'aquestes imperfeccions estètiques que no afecten al seu sabor o durabilitat inclouen:

  • Cicatrius a la pell provocades per la fricció de la taronja amb una branca a causa del vent. Durant la selecció, eliminem les cicatrius que, per la seua profunditat, podrien afectar a la polpa.
  • Taques a la pell provocades per diversos insectes, com ara el conegut Trip.
  • Taronges amb formes irregulars, per exemple, a causa de la pressió d'una branca sobre la taronja durant el seu creixement.
  • Protuberàncies naturals en algunes peces que generen formes curioses.

Taronges lletges 1
Protuberància
Taronges lletges 2
Cicatriu per fricció
Taronges lletges 2
Trip

A Naranjas de Cullera, creiem que no té cap sentit rebutjar aquestes fruites, tant per raons ètiques com econòmiques. Per tant, podeu trobar alguna fruita "lleig" en algunes caixes que, per què no, podria ser la més deliciosa. Això no contradiu el fet que, en la majoria de casos, quan obriu una caixa, trobareu totes o la majoria de les taronges que són "boniques".

Els residus generats a Naranjas de Cullera inclouen aquelles que estan massa madures (i de vegades, no prou madures, recollides per error de l'arbre), trencades, punxades per branques d'altres quan es recullen amb fulles, aquelles amb cicatrius profundes o molt esteses a la pell, aquelles afectades significativament per insectes o fongs, o aquelles susceptibles de presentar baixa resistència al transport (amb ratlles o "inflades"). Venem tot el que hem mencionat anteriorment a la indústria del suc de taronja setmanalment.


Fins aviat, amics.