Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya

Qui Som

Som una família de Cullera que tenim tarongers.

Jo sóc Ruth Palomero i em faig càrrec de les vendes en Internet, el meu sogre Joaquín i el meu oncle Tomás cuiden dels horts personalment any rere any (i són molts ja) amb molta cura, tot obtenint les millors taronges i mandarines que vos pugueu menjar.

Els nostres horts estan situats al Mareny de Cullera, molt prop de la platja, en terreny sorrenc excel·lent per al cultiu de les varietats que oferim i dins d'un entorn natural privilegiat, el “Parc Natural de l'Albufera”.

Hem emprès aquesta aventura amb diversos objectius: d'una banda auto-ocuparme i intentar conservar l'hort en producció, d'una altra, poder pagar-li al Sr. Joaquín i al Sr. Tomàs un preu just per les seues taronges, i finalment que vostè gaudisca, igual que la nostra família, de les millors taronges amb totes les propietats de la fruita acabada de collir, taronges que maduren en l'arbre, no en càmeres frigorífiques ni magatzems i que ens comprometem a dur fins a la seua casa en el menor temps possible.