Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
Canal curt de comercialització

Canal curt de comercialització

Ruth Palomero 7636 8 de gener de 2021

La nostra empresa va començar en la temporada 2011-2012 com una via directa de comercialització de les nostres pròpies taronges, evitant intermediaris. Avui en dia, venem a més les collites d'altres agricultors de la nostra comarca. Amb aquesta forma més directa de comercialització, coneguda com a canal curt de comercialització, aconseguim:

  • Pagar més a l'agricultor pels seus cítrics, contribuint així a mantenir l'agricultura local i obtenir productes de qualitat.
  • Generar ocupació local.
  • Que el consumidor sàpiga, de manera més clara, a qui està comprant i quin és l'origen real dels cítrics que consumeix.

D'alguna manera, posem al servei de l'agricultor la botiga en línia, el màrqueting i la logística de la nostra empresa.

Moltes vegades ens pregunten preus per a quantitats grans de taronges per a la venda a distribuïdors. Estem molt lluny de poder oferir preus "competitius" pel nostre tipus de canal de venda i la filosofia de la nostra empresa. Els grans comerços de taronja tradicionals treballen de manera molt diferent a la nostra en tots els sentits; és, en definitiva, un altre tipus de negoci amb el qual no podem competir en preu, tot i que els podem superar en tots els altres aspectes.

A altres pàgines del nostre lloc web ja hem parlat del comerç just i de l'economia del bé comú. No m'agrada presumir d'alguna cosa que hauria de ser la norma, ni vull posar-me com a exemple de res, ja que sóc conscient que encara hi ha aspectes millorables. Però per a nosaltres, fer conèixer aquesta forma de negoci és un recurs important per tenir una empresa viable.

Fem les coses a la nostra manera per consciència, però el client també ha de ser conscient que està comprant taronges i mandarines amb un valor afegit: oferim preus justos a l'agricultor, sous justos als treballadors i triem proveïdors, dins de les nostres possibilitats, que també estiguin compromesos amb la justícia amb els seus empleats. No és una tasca fàcil, i tot això implica que es puguen trobar taronges al supermercat, tant bio com convencionals, més barates que les nostres (ara no parlem del sabor ni la frescor, ja que en això no hi ha comparació amb les nostres), i que els nostres clients han de saber per què. A més, és una manera que la gent prenga consciència del problema que té l'agricultura a Espanya i de que la solució per a una agricultura viable i sostenible passa per pagar millor els seus productes als agricultors, així com els sous als treballadors del camp perquè no canvien de treball. Tot i això, moltes vegades, els nostres productes són comparables en preu als del supermercat o fins i tot més barats.

Actualment, l'agricultura BIO de la nostra regió està en xicoteta però continuada expansió. Baix el meu criteri, aquest canvi hauria d'anar associat a noves formes de comercialització.

És una realitat que molts productes agrícoles, com algunes varietats de taronges i mandarines, l'oliva, la creïlla, etc., s'estan venent, hui dia, als canals de comercialització convencionals, al mateix preu o fins i tot més baix que fa 40 anys! Últimament s'està començant a parlar de la sobirania alimentària, una de les implicacions de la qual és que siga l'agricultor qui pose el preu dels seus productes. També s'estan realitzant esforços per part del govern estatal per fixar preus mínims en origen.

Per la nostra part, després de tots aquests anys, estem contents de mantindre'ns com a empresa i orgullosos de continuar treballant amb els mateixos principis que quan vam començar, sempre intentant millorar el nostre servei mentre posem el nostre gra d'arena cap a un món millor. I com ens agrada compartir, vos convidem a visitar-nos si passeu per Cullera (per favor, aviseu amb temps), i vos podrem mostrar els nostres camps i la nostra manera de treballar.