Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
La durabilitat dels nostres cítrics

La durabilitat dels nostres cítrics

Ruth Palomero 7115 24 de desembre de 2020

En algunes ocasions, poques respecte del total de comandes, rebem reclamacions pel fet que s'han podrit algunes de les peces de la caixa. Què fa que algunes peces arriben en mal estat o que es podrisquen uns dies després d'arribar a casa? La resposta és una combinació de diversos factors de fàcil comprensió però difícil control.

Entre les causes més determinants estan:

  • El factor principal que fa que la fruita es podrisca en general són els fongs. Els fongs que danyen la fruita són organismes naturals que es desenvolupen en condicions adequades d'humitat.
  • Tots els productes peribles, com el seu nom indica, pereixen, més prompte o més tard. Qui no ha tirat alguna vegada una peça de fruita del fruiter?
  • Les taronges dels horts que no s'han ruixat amb antifúngics són més susceptibles a que els afecten els fongs. També després de ser collides.

A Taronges de Cullera no interferim en la vida útil de la fruita una vegada collida, ja que no afegim ceres, fungicides ni conservants per a la seva venda: són taronges fresques, naturals i sense tractaments postcollita.

  • El transport també és un factor important en aquest sentit, ja que si una peça rep un colp i es trenca, pot abocar el seu suc sobre altres peces, que es mullen amb aquest líquid orgànic i pot fer que es podrisquen. Tot i que en un percentatge molt alt dels nostres enviaments les fruites arriben en perfecte estat (com ho confirmen nombrosos comentaris a Google i al nostre lloc web), no és inusual que arribe alguna peça deteriorada a causa d'un colp rebut durant el repartiment o canvis de temperatura o humitat.
  • Finalment, la conservació a casa també és important. Treure-les de la caixa i escampar-les per evitar que es condense l'humitat, alhora que canvien els punts de contacte entre les peces, és clau per evitar que aquesta les afecte el menys possible. Dins de la nostra caixa de cítrics, subministrem un prospecte amb les instruccions per a una bona conservació.

Evidentment, és bastant incòmode trobar una fruita podrida res més obrir la caixa, la qual cosa pot fer-li pensar que no era fresca, o que ja estava així en el moment d'empaquetar-la. Res més lluny de la realitat: en el moment de la collita, els nostres experts collidors ja fan una tria al camp quan detecten evidències o principis de podridura mentre recullen les taronges amb les seves mans i alicates. Ja a l'arbre és normal trobar algun fruit fallit, trencat o podrit, que no solament no serà recollit sinó que es deixa caure per alimentar el substrat. Una segona tria té lloc en arribar, una estona després, al nostre magatzem, on les nostres altres expertes seleccionen, calibren i netegen cada peça una a una, de manera que les que sospiten de podridura es descarten.

Peça podrida encara a l'arbre
Peça podrida encara a l'arbre

Per descomptat, que aparega podridura en alguna fruita pot suposar una decepció per a qualsevol, sobretot si s'està acostumat a la perfecció estètica de les taronges de les grans superfícies (vegeu Taronges lletges al nostre blog). No obstant això, això és la prova última que les nostres taronges són fresques i sense additius químics postcollita. I aquesta és una de les raons del seu gust excepcional, sense comparació amb altres taronges distribuïdes per canals diferents.

Pot ser que les fruites que venen als supermercats es podrisquen en menor mesura. La diferència més gran entre la nostra empresa i els proveïdors de supermercats internacionals és el nostre mètode de treball. En la majoria de les ocasions, aquests proveïdors recullen els fruits encara verds per assegurar-ne la durabilitat i els conserven en cambres climatitzades o els maduren artificialment. També apliquen ceres, conservants i antifúngics als cítrics. Sobta dir que en tot aquest procés, ningú ha pensat massa en l'agricultor ni en el gust de les taronges que el consumidor realment menjarà. Però aquestes són "taronges d'un altre caixó".

Fem tot el possible per assegurar que la seva comanda arribe en les millors condicions i sincerament creiem que ho aconseguim la gran majoria de les vegades. Per descomptat, el període de durabilitat que estipulem al nostre lloc web és aproximat, i sempre dins del màxim de vida útil presumida de cada varietat, per la qual cosa aconsellem adquirir la quantitat que pugui consumir en aquest període.

També ens enorgulleix oferir als nostres clients una atenció personalitzada, recordeu sempre contactar-nos a info@naranjasdecullera.com per a qualsevol consulta o reclamació, i us respondrem el més prompte possible.