Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
L'Economia del bé comú i la nostra empresa.

L'Economia del bé comú i la nostra empresa.

Ruth Palomero 15487 18 de setembre de 2019

La meua motivació inicial a l'hora d'iniciar aquest negoci de botiga en línia de cítrics va ser autoocupar-me en temps difícils de crisi, on, a més, havia de conciliar la meua vida laboral amb el cura de dues xiquetes de 1 i 5 anys. La meua pretensió era vendre les mandarines de l'hort del meu sogre a un preu just que des de feia anys no li pagaven ni a ell ni a la gran majoria d'agricultors valencians.

El nostre projecte (meu i del meu marit) s'ha fonamentat des del principi en la consciència de l'esforç i el bon fer en el treball, així com en la contribució a la justícia social i la protecció de la natura. Tot açò ens ha portat al punt en què estem. Avui en dia, ja com a empresa que, a més de produir les nostres pròpies taronges i mandarines, venem les d'altres agricultors del nostre entorn i donem ocupació a un respectable nombre de treballadors, no hem oblidat els nostres objectius inicials, els seguim tenint en l'horitzó, tractant els nostres agricultors i treballadors de la mateixa manera que ens haguera agradat que ens tractaren a nosaltres. Així de simple.

Estem molt contents que el nostre negoci funcione, però més si cap, de demostrar a la societat que fer les coses en l'empresa baix criteris de justícia social i sostenibilitat mediambiental, no només funciona, sinó que és part del camí cap a una economia sostenible i una societat millor. Pensem que les empreses no hem de regir-nos únicament per un compte de resultats, sinó que la manera en què aquests s'aconsegueixen també és important.

I els conte tot açò perquè fa un parell d'anys vaig conéixer el moviment Economia del Bé Comú (EBC) (https://www.economiadelbiencomun.org) i aquest any hem decidit encarregar un balanç de la nostra empresa, el resultat del qual publiquem perquè vostès el coneguen (balanç). No volem presumir de res, sabem que hi ha aspectes francament millorables, més encara tenint en compte l'amplitud i exhaustivitat dels indicadors recollits, però com a consumidors, en la nostra família pensem que cada dia és més necessari saber com es treballa dins les empreses, quin lloc ocupa la dignitat dels seus treballadors, l'ètica dels seus proveïdors, la sostenibilitat mediambiental, etc. Amb la informació que els presentem, pretenem que els nostres clients sàpien alguna cosa més de nosaltres i percepren el nostre compromís de millora constant en el marc del bé comú.


Segell de Certificació