Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
Agermanament Jever-Cullera

Agermanament Jever-Cullera

Ruth Palomero 3507 30 de setembre de 2023

Des de 1998, el nostre poble, Cullera, està agermanat amb la ciutat de Jever a la Baixa Saxònia, Alemanya. També amb Le Bourget a França. El concepte d'agermanament entre ciutats va sorgir a Europa poc després de la Segona Guerra Mundial, amb el noble propòsit de fomentar llaços d'unió entre les poblacions europees i promoure projectes en benefici mutu. Des de llavors, hem mantingut reunions periòdiques entre els ciutadans de les dues localitats, alternant entre Cullera i Jever.

És extremadament gratificant observar els forts llaços d'amistat que s'han forjat i l'hospitalitat amb què cada una de les nostres ciutats acull els visitants. Aquesta iniciativa ha deixat una empremta profunda als nostres cors.

Per a la nostra empresa, aquest intercanvi ha estat extremadament fructífer, especialment degut a l'enorme interès dels ciutadans de Jever en les nostres taronges. A Alemanya, valoren enormement l'oportunitat de comprar taronges valencianes que no han sigut sotmeses a tractaments postcollita i que han sigut collides en el seu punt òptim de maduresa. Senzillament no hi ha comparació amb el que es troba als supermercats. A més, per als ciutadans de Jever, comprar a un proveïdor que coneixen personalment afegeix valor addicional en termes de confiança.

Ruth Trio Paella

Durant el setembre de 2023, una representació de Cullera va tenir el privilegi de visitar Jever. Durant aquest temps, hem reforçat els nostres llaços, plantejat propostes per al futur i, el que és igualment significatiu, ens ho hem passat molt bé! L'equip que gestiona l'empresa, format per Vicent, Ruth i Esther, va poder experimentar en persona la amabilitat i l'hospitalitat de Jever. Ens encanta l'oportunitat de conèixer els nostres clients i ser coneguts per ells, la qual cosa ens permet trencar la distància que sovint comporta el comerç electrònic.

Esperem amb interès la visita del grup de Jever a Cullera, perquè puguen conèixer de primera mà com funciona la nostra empresa i gaudir d'un passeig per alguns dels nostres tarongers.

Fins aviat, Jever!

Anecs