Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
Absència de tractaments post-recol·lecció. Riscos.

Absència de tractaments post-recol·lecció. Riscos.

Ruth Palomero 4115 7 de desembre de 2022

Com hem explicat en el nostre article "La Durabilitat dels Nostres Cítrics", a Taronges de Cullera no intervenim en la vida útil de la fruita un vegada recollida. No la desverditzem, no hi afegim fungicides ni altres conservants, i tampoc li apliquem ceres. Tot i que això pot sonar molt bé perquè els consumidors puguin gaudir de taronges i mandarines més naturals i de millor sabor, comporta riscos comercials i pot, de vegades, donar-nos molts maldecaps.

En primer lloc, cal destacar que els nostres clients habituals estan molt satisfets, com es pot comprovar a les nostres ressenyes a Google, on més de 250 ressenyes ens atorguen una puntuació mitjana de 4,9 en un negoci tan exigent com el nostre.

Portem més d'una dècada venent cítrics sense tractaments post-recol·lecció. En general, estem molt contents amb la nostra feina. Hem après molt i continuem aprenent. Els nostres clients solen estar encantats amb el sabor de les nostres taronges i el servei que oferim, però també hem tingut disgustos. Alguns horts (només alguns en comparació amb el total d'horts que venem) han produït taronges amb una vida útil molt baixa. Això es deu a factors incontrolables i imperceptibles en la fruita en el moment de la collita i l'envasament. És inacceptable en una compra de 10, 15 o 20 quilos. Això ens provoca molts maldecaps, ja que alguns clients poden rebre fruita podrida o que no duri tant com esperaven després del lliurament. Ens fem responsables d'aquestes pèrdues quan els nostres clients ens ho notifiquen; no ens agrada que passi, però és l'única cosa que podem fer.

L'inici de la tardor del 2022 va ser atípic a la nostra regió. Vam experimentar temperatures molt més altes del que és habitual, la qual cosa va agreujar aquest problema, especialment amb les mandarines primerenques: Orogròs i Oronules. La collita va ser escassa i de baixa qualitat, amb mandarines menys sucoses i amb una vida útil més curta. Aquesta escassetat va augmentar considerablement el seu preu, arribant fins als 14 €/kg als mercats europeus. En resum, una tardor dura per a les mandarines.

A mesura que ens endinsem en l'hivern, la baixada de temperatures i la major resistència de les varietats de mandarina (especialment la varietat Clemenvilla) fan que el problema desaparegui.

El comerç tradicional evita aquests problemes de vida útil amb fungicides i altres conservants que eviten la proliferació de fongs i bacteris que causen la descomposició.

Nosaltres continuarem amb la nostra manera de fer les coses. Creiem que val la pena assumir aquest risc en un baix percentatge de casos per oferir taronges i mandarines més naturals i de millor sabor. Només esperem comprensió dels nostres clients i els animem a comunicar qualsevol problema perquè puguem proporcionar solucions i no hagin de suportar el risc.