Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
LES TARONGES VALENCIANES

LES TARONGES VALENCIANES

Fani Criado 7889 23 de gener de 2018

Taronjes i llimones, cítrics en general, es troben avui en dia en un sense fi de països però, - sí, hi ha un però,- com les valencianes, poques, ben poques. Per què? Molts són els factors que podem utilitzar per argumentar la nostra afirmació. Jo em quedaria amb la del benevolent clima i l'amor a la "terreta" dels agricultors valencians, però això ho deixem per a un altre moment perquè hi ha més.

Taronjes Valencianes

Tot i que no som els majors productors i exportadors en aquests moments, ho som en quant a productors de taronja per al consum com a fruita, com a postres, com a entrepà, com a dolç natural entre hores, com a esmorzar saludable, com a berenar nutritiu, com millor desitge cadascú. Segons el Fresh Produce Desk Book, un 45% de la manufactura europea correspon a Espanya, molta veritat? La major part de les collites dels líders de la producció mundial, Brasil, Estats Units i Mèxic, està destinada a suc concentrat congelat. La Xina, quart en la llista, produeix per a consum propi i, els cinquens malgrat comptar amb una extensió molt més reduïda, som nosaltres, que any rere any quasi que també, igualem al gegant groc. Les taronjes valencianes, com a suc recentment esprés, són incomparables i com a fruita, són sublims; d'una altra manera, no s'entendria la demanda. En aquest racó del planeta Terra, els astres ens han beneït amb un clima amable i càlid. El resultat és que al punt àcid de tot cítric l'acompanya, com si es tractara d'una abraçada intensa, una dolçor fresca que l'harmonitza. I, senyores i senyors, així són les Naranjas de Cullera: sublims al paladar perquè en el seu punt just es colliran per arribar gairebé immediatament a les vostres llars.


Fins aviat, amics.