Seleccionar país d'enviament

Per a poder oferir-li els preus finals dels productes (amb els impostos i costos de transport inclosos) necessitem que ens indique el país de destinació entre els països de la següent llista.

L'1 de juliol de 2021 va entrar en vigor la directiva Finestreta Única, o One-Stop Shop (OSS) per a comerços electrònics. Això ens obliga a aplicar el tipus d'I.V.A. corresponent al país on es realitza cada enviament.

info@naranjasdecullera.com La nostra ubicació
Iniciar sessió
País d'enviament:
Espanya
País d'enviament:
Espanya
Els temporals i les taronges

Els temporals i les taronges

Ruth Palomero 7961 25 de febrer de 2020

Estimada clienta, estimat client:

En la nostra terra sempre ha hagut temporals, Raimon ja ho diu en una cançó:

«Al meu país la pluja no sap ploure, o plou poc, o plou massa».

Amb el canvi climàtic es donen temporals cada vegada més agressius, amb quantitats d'aigua i velocitats de vent que realment espanten. Això va passar, per exemple, durant la setmana del 20 de gener del 2020: el temporal Gloria va inundar els nostres horts i els vents huracanats van provocar, entre d'altres destrosses, la pèrdua de bona part de la collita. Moltes de les taronges que van quedar a l'arbre van resultar danyades en la corfa a causa del frec i els colps contra les branques provocats pel vent. En els temporals, aquest efecte del vent, juntament amb la humitat acumulada per la pluja, fa que les taronges es danyen amb més facilitat, fins i tot les que a simple vista no semblen tenir danys. En aquests casos, a més d'una bona selecció i una bona atenció al públic perquè el client no haja d'assumir aquests danys, no podem fer molt més. Treballar amb productes frescos sense tractaments post-recolecció no és gens fàcil. Som conscients del risc assumit al no aplicar cap tractament post-recolecció. Però ens compensa amb escreix quan els nostres clients valoren positivament el bon sabor de les nostres taronges.

El temporal també va batre rècords respecte a l'onatge, arribant a una alçada de 14 metres, el més gran des que es tenen registres en el Mediterrani. Afortunadament, l'efecte negatiu del temporal passa en pocs dies. Les fruites afectades cauen de l'arbre i només queden les bones. El nostre equip continuarà treballant per oferir-los les millors i més naturals taronges així com la millor atenció al client.

Gràcies per la confiança i comprensió que ens mostren sempre en aquests casos.